Nad 1500 Kč doprava zdarma
Výhradní distributor XD Design, LOOOQS a Swiss Peak pro ČR a SR

Ochrana osobních údajů

Chráníme vaše údaje

Tímto dokumentem vám poskytujeme informace o vašich právech souvisejících se zpracováváním vašich osobních údajů společností PF Design CZ s.r.o..
Při zpracovávání osobních údajů se řídíme právními předpisy, zejména nařízením GDPR a zákonem o ochraně osobních údajů.
Zpracovávání osobních údajů probíhá vždy pouze v rozsahu daném konkrétní službou nebo účelem zpracování.

Tento dokument bude pravidelně aktualizován.

Můžete si být naprosto jisti, že s vašimi osobními údaji nakládáme s řádnou péčí a v souladu s platnými právními předpisy.
Vaše osobní údaje chráníme v maximální možné míře, která odpovídá technické úrovni dostupných prostředků.

Ve společnosti PF Design CZ s.r.o. platí přísná pravidla stanovující, který zaměstnanec či útvar může mít přístup k vašim osobním údajům a jaké osobní údaje může zpracovávat.
Vaše osobní údaje zásadně nepředáváme mimo naši společnost, s výjimkou případů, kdy máme váš souhlas, ukládá nám to nebo nás k tomu opravňuje právní předpis
nebo náš oprávněný zájem (například v případě dodavatelů nebo v případě požadavků orgánů činných v trestním řízení apod.).

Osobní údaje dětí (tedy osob mladších 18 let) zpracováváme, jen pokud za dítě jednal nejprve jeho rodič nebo jiný zástupce. Vysoké standardy ochrany osobních údajů, které platí
v naší skupině pro zpracování osobních údajů, platí i vůči dětem v nezměněném rozsahu. Tyto standardy jsou pro zpracování osobních údajů dětí plně dostačující. Jako rodič
nebo jiný zástupce dítěte nesete odpovědnost za to, že poskytnutí údajů o dítěti není v rozporu s jeho zájmy a že dítě o zpracování osobních údajů námi i o jeho právech
srozumitelně informujete.

Doporučujeme vám, abyste si informace pečlivě přečetli. Udělali jsme vše pro to, aby byly co nejsrozumitelnější.
Pokud by vám i přesto nebylo něco jasné, rádi vám kterýkoli pojem nebo pasáž vysvětlíme. 

Jestliže nesouhlasíte se způsobem, jakým vaše osobní údaje zpracováváme, můžete k ochraně svých práv podniknout kroky uvedené níže.

Na ochranu soukromí a osobních údajů dohlíží:
Úřad pro ochranu osobních údajů 
adresa: Pplk. Sochora 27, 170 00 Praha 7
tel.: 234 665 111 web: www.uoou.cz

Ochrana soukromí

Shromažďované osobní údaje

Společnost PF Design CZ s.r.o., IČ: 03377695, DIČ: CZ03377695, se sídlem Praha 7, Osadní 774/35, společnost zapsána v obchodním rejstříku vedeném
u Městského soudu v Praze, oddíl C, vložka č. 230852, jakožto provozovatel webového portálu a poskytovatel dalších internetových služeb (dále jen „Společnost“)
shromažďuje následující údaje o uživatelích svých služeb:

V případě registrace účtu uživatele do vybraných služeb zaznamenává Společnost například uživatelovo jméno a příjmení či přezdívku, e-mail, telefonní číslo,
IP adresu, heslo v zašifrované podobě, bydliště a další profilové informace. Prostřednictvím souborů cookie které Společnosti umožňují uživatele rozpoznat
jako stávajícího uživatele (např. při přihlašování do jeho účtu, při autorizaci platby atd.) nebo přizpůsobit danou službu uživatelským preferencím.
Soubory cookie jsou také použity k zobrazování tzv. behaviorálně cílené on-line inzerce na webových portálech Společnosti i mimo ně.
Soubory cookie používá Společnost i v případě, kdy uživatel využívá služby, které Společnost nabízí svým partnerům, jako jsou reklamní služby nebo funkce služeb
Společnosti, které se mohou zobrazit na jiných webech prostřednictvím různých spotřebitelských soutěží, výzkumů a dotazníků, jichž se uživatel se svým souhlasem zúčastní.

Uživatel souhlasí s využitím cookies udělením informativního souhlasu pomocí lišty v horní části prohlížeče (podle Evropské směrnice č. 2002/58/ES o zpracování osobních
údajů a ochraně soukromí v odvětví elektronických komunikací, resp. podle její novelizace směrnicí č. 2009/136/ES, v ČR transponované zákonem č. 468/2011 Sb.,
který s účinností od 1. ledna 2012 novelizoval zákon č. 127/2005 Sb., o elektronických komunikacích (dále jen „ZoEK“)), nebo používáním webu. Podle směrnice jde zejména
o využívání cookies (tzv. "session cookies"). EU předpis se zaměřuje zejména „na behaviorální cílení a zneužití soukromých informací u tzv. "neanonymních"
(ze kterých je zřejmá identita uživatele) a "third-party" (ukládajících informace na jiné, než navštívené stránce) cookies. Toto je popsáno v Nařízení Evropského parlamentu
a Rady (EU) 2016/679, neboli GDPR, celé znění naleznete zde. Více o GDPR naleznete na webu Úřadu pro ochranu osobních údajů UOOU. Z těchto Společnost využívá např.
cookie Google, o jejichž typech a zásadách se dozvíte více zde.

Používání osobních údajů

Poskytnuté osobní údaje jsou shromažďovány zejména za účelem:

·        Používání služeb a produktů poskytovaných Společností či třetími osobami na základě smluvního ujednání se Společností a vypořádání všech práv a povinností vyplývající
         z objednávky dané služby a produktu (včetně např. administrace a provedení platby za danou službu či produkt)

·        Získání výhry ve spotřebitelských soutěžích organizovaných Společností

·        Správy uživatelských účtů a přizpůsobení služeb poskytovaných Společností potřebám a zájmům jednotlivých uživatelů

·        Odesílání obchodních sdělení prostřednictvím e-mailu nebo oznámení o nových službách či jejich zlepšeních na webových portálech Společnosti včetně dalších
         marketingových aktiv Společnosti, a to v souladu se zákonem č. 480/2004 Sb., o některých službách informační společnosti, ve znění pozdějších předpisů.
         Odhlášení z přijímání obchodních sdělení je možno provést v nastavení služby, pro kterou se uživatel k odběru takovýchto sdělení zaregistroval, popřípadě
         v patičce rozesílaného sdělení, nebo žádostí odeslanou na e-mailovou adresu info(zavináč)pf-desing(tečka)cz

·        Rozesílání výher ze soutěží, drobných dárků či zboží a služeb objednaných prostřednictvím některého webového portálu Společnosti.
         Tyto údaje budou sloužit výhradně k doručení výhry, dárku či objednaného zboží a služby nebo k ověření kontaktních údajů

·        Vytváření a distribuce inzerce relevantní k zájmům uživatele, tzv. behaviorálně cílená on-line inzerce (jak funguje behaviorálně cílená reklama, se dozvíte zde).
         Online behaviorální reklama je způsob zobrazování reklamy na navštívených internetových stránkách tak, aby reklama více odpovídala zájmům uživatelů a byla tak
         pro ně maximálně relevantní. Takto získané údaje neumožňují identifikovat uživatele jako fyzickou osobu v reálném světě a jsou sbírána a analyzována striktně anonymně.
         Uživatelé mají kdykoli možnost volby mezi využitím nebo nevyužitím výhod relevantnějšího zobrazování reklamy přihlášením nebo odhlášením se s behaviorálního cílení zde.


Další shromažďované informace

Serverové protokoly

Pokud navštívíte naše webové stránky, naše servery (stejně jako většina webových stránek) automaticky zaznamenávají požadavky na naše webové stránky.
Tyto protokoly serverů obvykle obsahují informace o vašem webovém požadavku, IP adrese, typu prohlížeče, jazyku prohlížeče a datu a čase požadavku.
Dále mohou také obsahovat jeden či více souborů cookie, které jednoznačně identifikují váš prohlížeč. V případě servisního požadavku (využití formuláře s nahlášením
technického problému / technického námětu) jsou tyto informace odesílány. Přístup k těmto informacím mají pouze administrátoři a tato data nikdy nebudou využita
k přímé identifikaci (slouží k odhalení technických problémů).

Zabezpečení osobních údajů

Veškeré osobní údaje, které uživatel Společnosti poskytne, budou zabezpečeny standardními postupy a technologiemi. Vzhledem k tomu, že internet není zcela bezpečné prostředí,
nemůže Společnost zcela zaručit bezpečnost informací, které do jednotlivých služeb Společnosti uživatelé přenesou. V této souvislosti proto není možné 100% zaručit, že k poskytnutým
informacím nelze získat přístup, nemohou být zkopírovány, zveřejněny, pozměněny nebo zničeny prolomením bezpečnostních opatření Společnosti fyzické, technické či manažerské
povahy. Společnost nicméně zaručuje, že v souvislosti se zpracováváním osobních údajů pravidelně kontroluje, zda systém neobsahuje slabá místa a nebyl vystaven útoku a používá
taková bezpečností opatření, která po ní lze rozumně vyžadovat, aby nedošlo k neoprávněnému přístupu k poskytnutým údajům, a která s ohledem na aktuální stav technologií poskytují
dostatečné zabezpečení. Přijatá bezpečnostní opatření jsou pak pravidelně aktualizována.

Za účelem lepšího zabezpečení osobních údajů uživatelů je přístup k údajům chráněn heslem a citlivé údaje
jsou při přenosu mezi prohlížečem uživatele a webovými stránkami Společnosti šifrovány.

Každý uživatel nese odpovědnost za uchování svého jedinečného hesla a dalších údajů o účtu v tajnosti a za stálou kontrolu nad přístupem ke své e-mailové komunikaci.
Uživatelé berou na vědomí, že emaily, rychlé zprávy chatu, blogy a další typy komunikace s ostatními uživateli webových stránek Společnosti nejsou šifrovány.
Společnost proto v této souvislosti důrazně doporučuje nepoužívat tyto formy komunikace při poskytování důvěrných informací. Společnost upozorňuje uživatele,
že její administrátoři nikdy nebudou po uživateli požadovat heslo.

Doba zpracovávání osobních a dalších údajů a jejich zpřístupnění na základě zákona

Společnost uchovává informace jednotlivých uživatelů, dokud je aktivní jejich účet nebo do písemného odvolání souhlasu se zpracováváním osobních údajů uživatelem.
Tím není dotčeno právo Společnosti zpracovávat údaje o uživatelích v souladu s příslušnými obecně závaznými právními předpisy, zejména pro účely řešení sporů
a konečného vypořádání všech práv a závazků s poskytováním příslušné služby související.

Na základě platných právních předpisů je Společnost povinna zveřejnit osobní údaje uživatele, informace o jeho IP adrese, provozu nebo jiných aktivitách uživatelů:

·        na základě žádosti soudu, Policie ČR, popř. jiných orgánů činných v trestním řízení včetně specializovaných útvarů;

·        prosazování podmínek smlouvy s uživatelem;

·        jako prostředek ochrany zabezpečení a integrity webu Společnosti;

·        uplatnění nebo ochrany práv, majetku a osobní bezpečnosti ostatních uživatelů služeb Společnosti a dalších osob.

Správci a zpracovatelé osobních dat

PF Design CZ s.r.o.         03377695         správce
INSPIRE CZ s. r. o.         26274728         zpracovatel
Olga Minaříková             87625831         zpracovatel
Premium Planet s.r.o.     06909817         zpracovatel 

Cookies

Co to jsou „cookies“?

„Cookies“ jsou malé datové soubory používané jako jedinečné identifikátory. Každý soubor cookie je jedinečný pro váš webový prohlížeč. Soubor cookie obsahuje
anonymní informace a je odesílán ze serveru webových stránek, které prohlížíte, do vašeho počítače nebo mobilního telefonu. Bude uložen na vašem zařízení
a pouze tento server bude moci vyhledat nebo načíst obsah tohoto souboru cookie. Odeslané soubory cookies mohou být zaslány zpět na servery webových stránek
s aktualizovanými daty během vašeho prohlížení webových stránek. Cookies využívá pro svou činnost naprostá většina webových stránek.

Soubory cookies mohou být nastaveny webovými stránkami, které navštěvujete („naše cookies“), nebo mohou být nastaveny organizací, která není vlastníkem webových stránek,
jež si prohlížíte („cookies třetí strany“). Například mohou být nastaveny jinými webovými stránkami, které spouštějí obsah na stránce, kterou si prohlížíte, nebo nezávislou
analytickou společností. Webové stránky, které navštěvujete, mohou také zahrnovat obsah vložený z jiných webových stránek a tyto stránky mohou rovněž nastavit
své vlastní cookies. Webové stránky mohou používat reklamní sítě třetí osoby k poskytování cílené reklamy. Tyto cookies mohou mít možnost sledovat vaše prohlížení různých stránek.

Jak se dělí cookies

Cookies lze rozdělit podle toho, kdo je k Vám na web umisťuje, tj. na:

·        Cookie první strany (first party cookie) – jejich platnost je omezena na doménu webu, který prohlížíte. Tyto cookies jsou považovány za bezpečnější.

·        Cookie třetí strany (third party cookie) – jsou umístěny pomocí skriptu z jiné domény. Uživatele tak lze sledovat napříč doménami.
         Používají se často pro vyhodnocení účinnosti reklamních kanálů.

Tyto webové stránky používají dva druhy cookies:

Krátkodobé, relační cookies (session cookie) – Relační cookies se ukládají pouze dočasně během relace prohlížení a jsou vymazány z Vašeho zařízení po zavření prohlížeče.

Dlouhodobé, trvalé (persistent cookie) – Tento typ cookies se ukládá ve vašem počítači po pevně stanovenou dobu, která záleží na nastavení Vašeho prohlížeče
a nastavení cookie (obvykle měsíc, rok nebo déle) a tyto cookies nejsou vymazány po zavření prohlížeče. Trvalé cookies se používají k Vaší identifikaci od jedné relace
prohlížení k další, například k uložení vašich preferencí, takže si je budou pamatovat pro další návštěvu. Můžete je také ručně odstranit.

Jak používáme cookies?

Soubory cookies používáme ke zlepšení vašich uživatelských zkušeností tak, že webovým stránkám umožníme, aby vás identifikovaly, buď po dobu trvání vaší návštěvy
(za použití relačních cookies), nebo pro opakované návštěvy (za použití trvalých cookies). Soubory cookies, které používáme, mohou:

·        být nezbytně zapotřebí pro váš pohyb po stránkách nebo poskytnutí některých základních funkcí; nebo

·        zlepšovat funkce našich webových stránek, například uložením vašich preferencí. Zaznamenávají vaše volby (například uživatelské jméno nebo zvolený jazyk)
         a umožňují nám poskytovat personalizované prostředí; nebo

·        nám pomáhat zlepšit výkonnost našich webových stránek, aby vám nabídly lepší uživatelské zkušenosti. Informace poskytované těmito soubory cookies jsou anonymní
         a pomáhají nám pochopit, jak naši návštěvníci používají naše webové stránky, abychom mohli zlepšit prezentaci svého obsahu. Tyto služby jsou obecně poskytovány
         nezávislými společnostmi pro měření a výzkum, takže se v případě těchto cookies může jednat o cookies třetích stran.

Kdybychom cookies nepoužívali, naše webové stránky by vás považovaly za nového návštěvníka pokaždé, když se dostanete na novou stránku našich webových stránek
– například když zadáte přihlašovací údaje a přejdete na další stránku, nerozpoznaly by vás a nemohli byste zůstat přihlášeni.

Soubory cookies potřebujeme používat, abychom zachovali efektivnost našich webových stránek a poskytli vám uživatelsky přátelské prostředí. Proto nelze cookies zablokovat
samostatně a pokračováním prohlížení našich webových stránek a používáním našich online služeb souhlasíte s tím, že můžeme na vaše zařízení tyto soubory cookies umístit.

Naše webové stránky rovněž používají cookies pro behaviorálně cílenou reklamu, což nám umožňuje upravit reklamu a zajistit, že pro vás bude relevantní, a to na základě oblastí,
které na naší webové stránce prohlížíte, a geografického umístění vaší adresy IP. Tyto cookies jsou umístěny reklamními sítěmi třetích osob s naším souhlasem.

K čemu cookies používáme

Na našem webu používáme tyto cookies:

·        Technické – první strany, krátkodobé. Zajišťují základní technickou funkčnost webu, tj. přihlašování, zapamatování si nastavení, využívání služeb apod.

·        Statistické a diagnostické (např. Google Analytics) – první strany, dlouhodobé. Jsou využity ke generování anonymních statistik o používání webu.

·        Reklamní - první i třetí strany. Jsou využívány pro behaviorální cílení reklamy podle zájmů. Když už se reklama musí zobrazovat
         (jako hlavní příjem pro web a tvorbu jeho obsahu), tak ať se uživateli / čtenáři zobrazují nabídky, které jej mohou skutečně zajímat.

Důležité: Do cookies nikdy neumisťujeme citlivá nebo osobní data.
Žádný z námi vytvořených cookie souborů nevede k individuální identifikaci uživatele / čtenáře, shromažďovaná data jsou anonymní.

Co dělat, když nechcete používat soubory cookies

Souhlas s umístěním souborů cookies je dobrovolný. Budete-li si to přát, můžete zablokovat některé nebo všechny soubory cookies nebo vymazat cookies, které již byly nastaveny.
Všechny podrobnosti ohledně správy cookies a možností jejich blokování v různých typech webových prohlížečů můžete najít na stránce www.aboutcookies.org, nebo

·        https://support.microsoft.com/cs-cz/help/17442/windows-internet-explorer-delete-manage-cookies (pro prohlížeč Internet Explorer); nebo

·        https://support.mozilla.org/cs/kb/povoleni-zakazani-cookies (pro prohlížeč Mozzilla/Firefox);

·        https://support.google.com/chrome/answer/95647?visit_id=0-636535873837482984-3731587686&hl=cs&rd=1 (pro prohlížeč Chrome);

·        http://www.opera.com/help/tutorials/security/privacy/ (pro prohlížeč Opera);

·        https://support.apple.com/kb/ph21411?locale=cs_CZ (pro prohlížeč Safari).

Musíte si však uvědomit, že pokud zablokujete nebo vymažete cookies odesílané z našich webových stránek, které jsou nezbytně nutné nebo zajišťují funkčnost
a výkon, může se stát, že stránky nebude možné používat.

Typy cookies používané na našich webových stránkách si můžete zobrazit, a tak získat informace, jak změnit nastavení cookies,
anebo jak zablokovat cookies používané na našich webových stránkách.

Webové stránky třetích osob

Pokud používáte webové stránky našich partnerů, může být soubor cookie nastaven navštívenými webovými stránkami.
Tyto stránky neprovozujeme, a nemáme tedy kontrolu nad šířením těchto cookies. Více informací o těchto cookies najdete na webových stránkách příslušné třetí osoby.

Jaké cookies používáme?

Název                   Platnost                 Zpracovatel                 Obsah                 Popis
sid                         relace                     Inmedia.cz                    http                    Uchovává stav uživatelů napříč žádostmi o stránky
ga                          relace                     PF-Design.cz                 http                    Registruje jedinečné ID, které se používá k generování
                                                                                                                        statistických údajů o tom, jak návštěvník používá web
_gat                       relace                     PF-Design.cz                 http                    Používá se službou Google Analytics k získání rychlosti požadavku na škrtící klapku

_gid                       relace                      PF-Design.cz                http                    Registruje jedinečné ID, které se používá k generování statistických údajů o tom,
                                                                                                                        jak návštěvník používá web
p.gif                       relace                      typekit.net                   pixel                   Nezařazené
Ads/ga-audiences    relace                      Google.com                 pixel                   Používá službu Google AdWords k opětovnému zapojení návštěvníků,
                                                                                                                        kteří pravděpodobně konvertují na zákazníky na základě chování návštěvníků online na webech
Fr                           3 měsíce                 Facebook.com              http                    Používá službu Facebook na poskytování řady reklamních produktů,
                                                                                                                        jako je nabízení cen v reálném čase od inzerentů třetích stran
Impression.php/≠    relace                     Facebook.com              pixel                   Používá se na Facebook.com k registraci zobrazení na stránkách s tlačítkem přihlášení Facebook
Retargeting             relace                     Inmedia.cz                   pixel                   Nezařazené
Tr                           relace                     Facebook.com              pixel                   Nezařazené
Netwings7               2 měsíce                 PF-Design.cz                http                    Nezařazené

 

PF-design.cz používá Google Analytics

Tato stránka používá službu Google Analytics, poskytovanou společností Google, Inc. (dále jen "Google"). Služba Google Analytics používá souborů cookies.
Informace o užívání stránky spolu s obsahem souboru cookie bude společností Google přenesen a uložen na serverech ve Spojených státech. Google bude užívat
těchto informací pro účely vyhodnocování užívání stránky a vytváření zpráv o její aktivitě, určených pro její provozovatele, a pro poskytování dalších služeb týkajících
se činností na stránce a užívání internetu vůbec. Google může také poskytnout tyto informace třetím osobám, bude-li to požadováno zákonem nebo budu-li takovéto
třetí osoby zpracovávat tyto informace pro Google.

Služba Google Analytics je rozšířena o související reklamní funkce poskytované společností Google, a to:

·        přehledy zobrazení v reklamní síti Google,

·        remarketing (zobrazování reklam v obsahové síti na základě zhlédnutých produktů),

·        rozšířené demografické přehledy (reportování anonymních demografických dat). Více informací o zpracování a využití dat najdete ve smluvních podmínkách
         společnosti Google (vytvořit odkaz na http://www.google.com/intl/cs/policies/privacy/partners/).

Jak zakázat sledování Google Analytics
Pokud nechcete poskytovat anonymní data o používání webu službě Google Analytics, můžete použít plugin poskytovaný společností Google.
Po nainstalování do Vašeho prohlížeče a aktivaci nebudou dále data odesílána.

Poznámka k blokování reklamních služeb: Námi provozované služby, k nimž získáváte přístup bezúplatně, financujeme z naprosté většiny z příjmů z inzerce.
Z důvodu zajištění dalšího bezúplatného provozu našich služeb, jakož i za účelem zachování stávající úrovně poskytovaných služeb a jejich dalšího rozvoje,
se prosím zdržte používání aplikací či jiných opatření sloužících k blokování námi zobrazované reklamy.

Server PF-design.cz používá cookies Reklamních partnerů

Google: 
Díky souboru cookie DoubleClick může společnost Google a její partneři zobrazovat reklamy uživatelům na základě jejich návštěv na našich stránkách
a dalších stránkách internetu. Můžete si používání souboru cookie DoubleClick pro zájmově orientované reklamy odhlásit prostřednictvím Správce nastavení reklam.

·        Jak Google využívá soubory cookie v reklamě a obecné využití souborů cookies

·        Typy souborů cookie, které Google používá (Kategorie použití: Reklama)

·        Soubory cookie služby DoubleClick

·        Zásady ochrany osobních údajů nebo zde.

Při zobrazování reklam ze sítě Google mohou být také použity soubory cookie dalších dodavatelů či reklamních sítí třetích stran. Můžete weby těchto třetích stran
navštívit a odhlásit si na nich používání souborů cookie pro zájmově orientovanou reklamu (pokud dodavatel nebo reklamní síť tuto možnost nabízí).

·        Seznam dodavatelů či reklamních sítí třetích stran

Facebook

·        Zásady používání dat

·        Cookies a další technologie úložiště

·        Změna cílení reklam podle aktivity uživatele mimo Facebook

·        Předvolby reklama Facebook

Facebook dodržuje samoregulační principy pro online behaviorální reklamy (Self-Regulatory Principles for Online Behavioral Advertising) a účastní se programů,
které nabízejí možnost tento typ reklam odmítnout.  Nesouhlas s používáním cookies můžete vyjádřit pro všechny zúčastněné společnosti přes tyto weby:

·        Digital Advertising Alliance

·        Digital Advertising Alliance of Canada

·        European Interactive Digital Advertising Alliance

Seznam.cz

Společnost Seznam.cz využívá cookie pro behaviorální cílení reklamy. Behaviorální reklama spočívá v zobrazování reklamy na internetových stránkách v závislosti
na chování uživatelů na internetu (tématikou jimi navštívených stránek), za účelem zobrazení pouze takové reklamy, která by mohla konkrétního uživatele
ve skutečnosti zajímat. Behaviorální reklama pracuje s informacemi, které jsou uložené v Cookies webových prohlížečů. Data uložená v těchto souborech jsou později
rozdělena do několika charakteristických skupin (například AutoMoto, ženské weby, atd). Nemělo by se tedy stát, že fanouškovi fotbalu, který pravidelně sleduje výsledky
utkání, se objeví reklama na kurzy baletu.

·        Behaviorální reklama a cookies

·        Odhlášení z behaviorální reklamy společnosti Seznam.cz

·        Technická podpora Seznam.cz 

Vypnutí zájmových reklam v desktopových zařízeních

Úroveň ochrany před cookies lze nastavit v prohlížeči, a to až na celkové blokování všech cookies z celého internetu. Zvyšuje to úroveň bezpečnosti,
ale také to může zkomplikovat prohlížení internetových stránek nebo znemožnit přihlášení do některých stránek a služeb.

Nastavení pro přijímání cookies souborů se obvykle nachází v "Možnosti" nebo "Preference" v menu vašeho prohlížeče. Pro lepší pochopení tohoto nastavení
vám mohou být užitečné níže uvedené odkazy. Také můžete použít nápovědu minoritní prohlížeče, na které zde neodkazujeme přímo.

·        Nastavení cookie v programu Internet Explorer

·        Nastavení cookie v programu Firefox

·        Nastavení cookie v programu Chrome

·        Nastavení cookie v programu Safari

Vypnutí zájmových reklam v mobilních zařízeních
V iPhonu, iPadu nebo Androidu můžete změnit nastavení zařízení a upřesnit, zda chcete vídat online reklamy založené na zájmech.

Na iPhonu nebo iPadu:

1.      Přejděte do Nastavení.

2.      Klepněte na Soukromí.

3.      Klepněte na Reklamy a zapněte Omezit sledování reklam.

Na Androidu (verze 2.2 a novější) a ve službách Google Play (verze 4.0 a novější):

1.      Přejděte na Nastavení Google.

2.      Klepněte na Reklamy.

3.      Klepněte na Odhlásit ze zájmově orientované inzerce a vyberte OK.

Kontakt
Máte-li dotazy nebo připomínky, zašlete nám je elektronicky na email: info(zavináč)pf-desing(tečka)cz.

 

Jaká máte práva?

Vaše údaje zpracováváme transparentně, korektně a v souladu se zákonem. Máte právo na přístup ke svým údajům, na vysvětlení, jakož i další práva, pokud se domníváte,
že zpracování není v pořádku. Také můžete podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů. Vaše práva uplatníte v příslušné společnosti naší skupiny.

Pokud máte otázky, napište nám na info(zavináč)pf-design(tečka)cz.

Chcete mít přehled, které údaje o vás zpracováváme?
Máte právo na přístup k údajům a další související informace. Práva třetích stran však tímto nesmí být dotčena.
Své údaje dostáváte zásadně elektronickou formou výpisů po prokazatelném ověření totožnosti.

Máte zájem o opravu svých údajů?
V případě, že jsou vaše údaje nesprávné, nepřesné, samozřejmě je opravíme.
S přihlédnutím k účelům, pro které jsou údaje zpracovávány, máte právo, abychom také doplnili neúplné údaje.

Chcete, abychom vaše údaje vymazali?
Máte právo na výmaz osobních údajů, pokud je naše zpracování neoprávněné.

Chcete zpracování svých osobních údajů omezit?
Také máte právo na blokaci údajů.

Nechcete nebo nemůžete nám své údaje poskytnout?
Osobní údaje, které od vás požadujeme, nám můžete odmítnout poskytnout.
Pokud jde ale o takové údaje, jejichž poskytnutí je z vaší strany povinné, nemůžeme vám související službu poskytnout.

Chcete odvolat svůj souhlas?
V případech, kdy ke zpracování vašich údajů vyžadujeme váš souhlas, jste oprávněni tento souhlas kdykoli odvolat.
Odvolání souhlasu nemá vliv na zpracování vašich údajů po dobu, co byl tento souhlas vámi platně udělen, ani na zpracování vašich údajů z jiných právních důvodů,
pokud se aplikují (např. dodržování právních povinností nebo pro účely našich oprávněných zájmů).

Chcete omezit marketing?
Pokud jste nám udělil souhlas pro marketing nebo vám z jiného oprávněného titulu od nás chodí obchodní nabídky, můžete svůj souhlas kdykoli odvolat
nebo se ze zasílání nabídek odhlásit následujícími způsoby:

·        přímo v našich obchodních sděleních je včleněna možnost zastavení jejich zasílání;

·        pokud již nechcete, abychom vám telefonovali, v rámci hovoru nám to řekněte;

·        můžete nám také na naší pobočce nebo písemně sdělit, že si již nepřejete dostávat nabídky.

Pokud si přejete omezit nebo odvolat souhlas se zpracováním a sdílením údajů pro marketingové účely navštivte pobočku nebo nám napište na info(zavináč)pf-design(tečka)cz.
Nastavení souhlasu si můžete také změnit v některých našich elektronických portálech.

Dovolujeme si upozornit, že pokud omezíte marketing, můžeme vás nadále kontaktovat kvůli realizaci objednávek, tedy můžeme stále využívat váš kontakt
za účelem zasílání informací souvisejících s uskutečněnými objednávkami a pro jiné účely, než je marketing.

###message